Header

lördag 11 september 2010

Pallvis med ölEfter bara en veckas försäljning på Systembolaget duger inte lastutrymmet i Johans Alfa Romeo 159 för ölleveranser längre... Men trots att ölen skickas på lastbil säljer ölet slut bara timmar efter leverans. Än så länge kan bryggeriet skylla på att Systembolagets beställningar inte täcker efterfrågan, eftersom vi fullgjort leveranserna enligt ordrarna vi fått. Tabellbitare kan se försäljningsstatistik här. Med skräckblandad förtjusning ser vi fram emot den dagen då Systembolaget beställer de mängder som verkligen går åt för att förse efterfrågan! Idag har det bryggts öl för att möta efterfrågan - en brygd Alla Tiders Ängöl. Nytt för dagen var att detta var första brygden med årets skörd av Nelson Sauvin från Nya Zeeland - humlen som gör Alla Tiders Ängöl så god!

5 kommentarer:

 1. Later som trevliga "problem" Johan - snygga kartonger - ser fram emot nasta gang i Kalmar da man kan dricka systembolagskopta angol :-)

  SvaraRadera
 2. Snygga grafer, gnuplot is the shit!

  SvaraRadera
 3. Klart de goda ölen gör succé! Var det en ölänning som inte var nöjd? Ser på förra veckans graf att Alla tiders plötsligt ökade med några flaskor...

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig varit nervös inför en ölprovning förut, men den här gången var det lite läskigt. Helt obefogad oro förstås, den smakade alla tiders!

  http://ölsugen.se

  SvaraRadera
 5. Finns det någon förklaring till att Färjestaden verkar köpa in typ lika mycket som båda Kalmar-buitkerna tillsammans? Trots att Giraffen sålde slut första laddningen på en kvart.
  Super ÖLänningarna verkligen så mycket mer än Kalmariter?

  SvaraRadera