Header

onsdag 25 augusti 2010

Systembolaget lanserar ÄngölNu finns Ängöl registrerat i Systembolagets sortiment!

Alla Tiders 88529

Ljuva Livets 88416

Varorna är beställningsvaror om helt kolli á 20 flaskor och finns bara i Kalmar län. Men om ni köper Ängöl i butikerna i Kalmar (Giraffen eller Norra Långgatan) eller Färjestaden ska ni inte behöva beställa, då ska flaskorna stå i hyllan. Lanseringsdatum är 1 september.

8 kommentarer:

 1. Grattis, det är absolut ett stort steg! Kul att ni på andra sidan kan njuta av Ängöl hemma i soffan! Någon som kan köpa ut och ta med till Götet?

  SvaraRadera
 2. härligt! då ska de absolut köpas in o has som finbjud!

  SvaraRadera
 3. 600 spänn för en back öl är ju som hittat. Tror jag tar en hel pall.

  SvaraRadera
 4. Riktigt bra ide Tratt - finns det mojlighet att via systembolaget DHL:a en eller tva pallar till Belgien? Alternativt att jag kan skota importen till Benelux.

  SvaraRadera
 5. Nu är det 3 kartonger beställt via systembolagets e-beställning och på väg till Götet.
  // Ulf och Håkan

  SvaraRadera
 6. jag var nere på systemet vid giraffen köpcenter idag vid öppningstid.. precis efter mig kom en och köpte upp allasom stod på hyllan..

  SvaraRadera
 7. Hej på er
  vi på den vackra västkusten som inte har tillgång till "Giraffen" och annat har provat att använda beställningssortimentet (e-beställning). Det fungerar inte, men vi har gjort ett nytt försök via "Privatimport".
  Vi återkommer i ämnet när vi vet hur det fungerar!
  Ulf&Håkan

  SvaraRadera
 8. Kan bli svårt med Götet eftersom det endast finns för beställning i "H-län", så beställ via bulvan eller ta tåget. Eller be nån krögare ta in ett par fat.

  SvaraRadera