Header

torsdag 23 december 2010

Reklamfilm....

Vi på bryggeriet önskar God Jul & Gott Nytt År med hjälp av mördande reklam! Vi får väl ge ett litet nyårslöfte i samband med releasen av filmen - Diabolisk Ängöl kommer på flaska under 2011! Tack Johanna & Co på Linnéuniversitetets mediaprogram för en tungt laddad reklamfilm!

5 kommentarer:

  1. Underbar film! Jag har själv gått Mep i Kalmar (men på den tiden hette Linnéuniversitetet bara Högskolan i Kalmar), och en sån här skön reklamsnutt var vi faktiskt aldrig i närheten av. Ser fram emot att prova Diabolisk!

    SvaraRadera
  2. Som nyinflyttad Ängöbo river jag ner applåder till höger och vänster när jag ger bort eller bjuder på Ängöl, givetvis med de tillhörande glasen. Jättekul! Nyårshälsningar från en granne, jag hoppas att Ängöl-året 2011 blir in i helvete bra!

    SvaraRadera
  3. Skön film, får svänga förbi bolaget i Kalmar och ladda med några Ängö väg till stugan på Öland. Tills dess får jag hänga på Monks i G:la Stan - Stockholm

    SvaraRadera
  4. Är det bryggmästaren själv i slutsekunderna? Grym film!

    SvaraRadera
  5. Gillar filmen och väntar ivrigt på ölen! Någon som vet något närmare datum när den finns på bolaget?

    Ps: Sitter och dricker Ängöl's ÄSB just i detta nu och kan inte annat än att passa på o tacka för ett gott och bittert Ale!

    SvaraRadera