Header

fredag 1 oktober 2010

Stockholm Beer & Whisky Festival


Nu är Stockholm Beer Festival igång! På festivalen lanserar bryggeriet Blomqvists Ängöl (porter) och Diabolisk Ängöl (belgisk dubbel}. Dessutom serveras Alla Tiders Ängöl (prima lager) och Ljuva Livets Ängöl (ÄSB). Du hittar Ängö Kvartersbryggeris monter längst in i mässhallen, bredvid andra svenska småbryggerier. Välkomna!

6 kommentarer:

 1. Tjenare Johan - otroligt snygg monter! Skulle varit haftigt att vara dar. Det var ju riktigt kul forra aret trots att det inte fanns nagon monter for Angol

  SvaraRadera
 2. Hur är reaktionerna?
  Jag smakade Diabolisk Ängöl från lagringstanken för ca 6 veckor sedan och blev mycket imponerad. Trots att den inte var färdiglagrad så var den fantastisk. Jag kan bara försöka tänka mig hur den smakar nu!!
  Hur smakar Blomqvists Porter? Jag är otroligt nyfiken på den.
  Kan någon, som varit på mässan och smakat, vänligen skicka lite info till en som tyvärr inte har möjlighet att bevista evenemanget ....
  /Johan
  Göteborg

  SvaraRadera
 3. Alla fyra öltyperna höll mycket hög klass. Portern kunde kanske vinna lite till på ytterligare lagring. Lagern är ju som den är, en kalasfin tjeck i klassisk Johan-stil. Belgodubbel hyllades av nästan alla som smakade, framförallt kvinnor verkade gilla den. ÄSB:n var också mycket populär. En av ölen är nominerad till festivalens bästa öl, mer info kommer nog på Torsdag.

  SvaraRadera
 4. Ljuva Livets (ÄSB) är den nominerade ölen. Efter 19 ikväll kommer resultat.

  SvaraRadera
 5. Nomineringen blev till ett Guld i klassen brittiska Ale (4,7-5,9%) på fat!

  SvaraRadera
 6. Tack för ett gott öl! :-)
  Testat Ljuva Livets Ängöl samt Oktoberfestlig Ängöl.

  SvaraRadera