Header

söndag 11 oktober 2009

Logotyp


Nu har en logga för bryggeriet tagits fram. Det är Stefan Juliusson på Alarmstreet som har skapat den. Byggnaden är i fokus och kornax och humlekottar beskriver verksamheten. Ankaret symboliserar den marina platsen för bryggeriet. Loggan kommer att integreras på öletiketter och skyltar på ölkranar på ett finurligt sätt som gör att ölälskare genast ser att ölet är bryggt av Ängö Kvartersbryggeri.

12 kommentarer:

 1. Wow, supersnyggt! Den kranen kommer jag absolut välja! /HJ

  SvaraRadera
 2. Mycket bra. Klassisk stil, men den känns ändå modern. Kanon!
  /Johan

  SvaraRadera
 3. Den är himla snygg! Mycket begåvat! Jag vill dricka öl nu, varje dag!

  SvaraRadera
 4. Riktigt, riktigt fin! Grattis

  SvaraRadera
 5. Klockren logga Johan! Blir nog tvungen att ta mig en öl nu :-)

  / Björn

  SvaraRadera
 6. Man måste ju alltig vara lite petig och jag tycker han kunde centrerat texten "ÄNGÖ KVARTERSBRYGGERI" lite bättre i höjdled. Antar att det är prickarna över Ä o Ö o ängö som ställer till det för layoutprogrammet. Nåja. I övrigt är den en skönhet!

  SvaraRadera
 7. Måste också instämma i att bloggan är snygg. Lycka till med bryggeriet! Det är kul att det dyker up fler och fler mikrobryggerier i vårt land :)

  SvaraRadera
 8. Det hade nog inte blivit så snyggt om bokstäverna varit centrerade i höjdled utan att ta hänsyn till prickarna över ö och ä ;)

  SvaraRadera
 9. Bra jobbat Hurlimann! /Sande

  SvaraRadera
 10. Tjenare Hürlimann, saknar en uppdatering - nästan en månad sedan senast!
  / Depåmalajen

  SvaraRadera
 11. Jag hörde rykten om att Fanerdun gått in tungt i Ängö Kvartersbryggeri. Kanske därför det är så tyst? Var är Jumbojetsen?

  SvaraRadera
 12. Det där med Fanérdun kan mycket väl stämma... Detta eftersom jag hört att en sprillans ny Learjet har köpts in. Blir ju smidigt när det ska flygas till Oktoberfest.

  SvaraRadera